About us

Our company is Manufacturer at china . Export Automotive lamp , mirror , grille , bumper , fender , fan , mudguard , Etc . The quality is on control by ISO9001-2008 system . We have good quality .excellent prices . thick package . large warehouse . workshop , machines , workers , Test Machines . For Import Inquiries please contact: robine.wang@hotmail.com . SKYPE:robine.wang .TEL:+86-15252951362 . FAX:+86-511-86389878

7/16/2011

Renault / Dacia Logan, Sandero Lambalar Işıklar Parçaları

Renault Logan, süper bütçe otomobil girmek için son araba, dünyanın en ucuz araba en iyi yarışacak.
Renault'nun yeni ağır revize şirket, Romen firması, Dacia otomobil pazarında büyük bir kaya ve sert bir nokta arasına sıkışmış insanlar sadece kaydedilmiş olabilir. Euro 5000 (USD 6105), yeni bir araba aklın güvenilirlik ve barış küçük bir miktar için olabilir: Renault Dacia Logan araba.

Renault Logan araba için hedefler Rover'ın CityRover, Kia Picanto, Seat Arosa, Daihatsu Cuore, Daewoo Matiz ve Volkswagen Fox içerir.
Renault Logan otomobilin amacı, Renault, birkaç yıl için üretim bir araba kullanmaya başvurmadan, çıplak şartları paketleri bir ürün ile yeni bir müşteri yelpazesine ulaşmak için izin vermektir.
Oto yedek parça, Renault / Dacia Logan Sandero için
Firmamız çini üreticisi. İhracat otomatik lamba, ayna, ızgara, tampon, fan, tank, çizgi tahtası, çamurluk, vb. Kalite, ISO 9001-2008 sistemi tarafından kontrol edilir. Biz 12000g enjeksiyon makineleri var. 10000g enjeksiyon makineleri. 2500g enjeksiyon makineleri. 800g enjeksiyon makineleri. kelepçe makineleri, hava geçirmez test setleri, aydınlatma ultrasonik test birimleri, hot-melt makineleri, sıcak plaka kaynak makineleri ve diğer üretim ekipmanları, otomotiv yedek parts.Our şirketi üretmek için büyük bir yetenek var bu yüzden de ışık tipi test makinesi, titreşim testi ile donatılmıştıryatak, yüksek ve düşük sıcaklık test cihazı, yağmur test, test cihazları yaşlanma test ve diğer ekipmanlar. Istikrar, güvenilirlik, tutarlılık ve ürün güvenliğini sağlamak için, montajlı parçalar, üretim süreçlerini de ürün depolama ve ürün sevkıyat için sıkı bir kalite kontrol sistemi var.

No comments:

Post a Comment

Contact Email

Live Chat by comm100